Auto

Dit cvr og svar giver en løsning til autobranchen

Du kan finde dit cvr her

Se de mest gængse forsikringer til branchen

Forhandler- og værkstedsforsikring

Forsikringen er til dig, der er autoforhandler eller har et værksted. Den indeholder en motoransvars- og kaskoforsikring, hvor dine uindregistrede biler som står til salg eller reparation, er dækket. Den dækker også skader på kundens bil, som du er ansvarlig for. Fx i forbindelse med en prøvekørsel.

Arbejdsskadeforsikring

Hvis en medarbejder kommer til skade på arbejdet. Med denne lovpligtige forsikring, er du dækket, hvis en medarbejder kommer til skade i arbejdstiden og får brug for behandling eller erstatning – fx efter fald, løft eller en traumatiserende oplevelse. 

Du kan beregne prisen for en arbejdsskadeforsikring til din virksomhed her.

Bil- og firmabilforsikring

Kasko og ansvar til din firmabil i én samlet pakke.
Forsikringen dækker, hvis du skader din egen eller andres biler, fx ved påkørsel eller sammenstød. Dit ansvar er også sikret, hvis nogen kommer til skade ved uheldet. Og bliver din firmabil stjålet, får du erstatning.

Erhvervs- og produktansvarsforsikring

Hvis du skal betale erstatning, fx pga. uheld eller fejl.
Hvis du eller en medarbejder laver skade på andre, eller ødelægger deres ting, hjælper vi dig med at håndtere sagen og betale et evt. erstatningskrav. Det samme gælder, hvis et produkt eller en ydelse, du har lavet, er årsag til skaden.

Erhvervsforsikring

Hvis dine ting bliver ødelagt, fx af brand eller hærværk.
Vi dækker de værdier, du har i din virksomhed, hvad enten det er dit varelager, værktøj, maskiner, inventar og it-udstyr. Du vælger selv, hvilke skader du vil forsikres mod, fx brand, tyveri, vandskade eller hærværk. Du kan også forsikre dit ansvar over for kunder i tilfælde af fejl og mangler eller skade på andre.

Sundhedsforsikring

Få hurtig behandling under sygdom og skade.
Bliver en fra arbejdspladsen syg eller skadet, er I sikret hurtig behandling på privathospital med sundhedsforsikringen. Vi dækker fx udredningsforløb, operationer, stresshåndtering og akut krisehjælp.

Cyberforsikring til mindre virksomheder

Dækker rådgivning og rekonstruktion af data ved cyberangreb, driftstab i samme anledning og dækning til at opdage, forebygge og begrænse skader ved misbrug af virksomhedens identitet. Du kan gøre forsikringen endnu bedre ved at tilkøbe dækningen Datatab.

Du kan beregne prisen for en cyberforsikring til din virksomhed her.

Er du interesseret i at høre mere?

Få et tilbud
Bliv klogere

Vil du høre mere om en eller flere forsikringer til din branche? Bliv klogere på vores produktsider eller bestil et tilbud – og husk at vi altid gerne hjælper med en løsning, der er tilpasset din virksomheds behov.

Par taler med forhandler

Forsikringer til bilbranchen - få op til 15 % med Tryg Business

Vil du vide, hvordan du er bedst sikret? Vi har samlet de forsikringer, der typisk passer til bilbranchen i én pakke. Det er til dig, der fx har et værksted eller er forhandler.

Samler du dine forsikringer hos os og bliver Tryg Business-kunde, kan du samtidig spare op til 15 %.

Læs mere
online møde

Book online møde

Skal vi gennemgå dine forsikringer, eller har du brug for hjælp til at finde de rigtige forsikringer til din virksomhed?

Du kan nemt booke et møde med en rådgiver direkte her på hjemmesiden.

Læs mere