Bygge og Anlæg

Dit cvr og svar giver en løsning til bygge- og anlægsbranchen

Du kan finde dit cvr her

Se de mest gængse forsikringer til branchen

Arbejdsskadeforsikring

Hvis en medarbejder kommer til skade på arbejdet. Med denne lovpligtige forsikring, er du dækket, hvis en medarbejder kommer til skade i arbejdstiden og får brug for behandling eller erstatning – fx efter fald, løft eller en traumatiserende oplevelse. 

Du kan beregne prisen for en arbejdsskadeforsikring til din virksomhed her.

Bil- og firmabilforsikring

Kasko og ansvar til din firmabil i én samlet pakke. Forsikringen dækker, hvis du skader din egen eller andres biler, fx ved påkørsel eller sammenstød. Dit ansvar er også sikret, hvis nogen kommer til skade ved uheldet. Og bliver din firmabil stjålet, får du erstatning.

Beregn prisen for en firmabilforsikring til din virksomhed her.

Erhvervs- og produktansvarsforsikring

Hvis du skal betale erstatning, fx pga. uheld eller fejl.
Hvis du eller en medarbejder laver skade på andre, eller ødelægger deres ting, hjælper vi dig med at håndtere sagen og betale et evt. erstatningskrav. Det samme gælder, hvis et produkt eller en ydelse, du har lavet, er årsag til skaden.

Erhvervsforsikring

Hvis dine ting bliver ødelagt, fx af brand eller hærværk.
Vi dækker de værdier, du har i din virksomhed, hvad enten det er dit varelager, værktøj, maskiner, inventar og it-udstyr. Du vælger selv, hvilke skader du vil forsikres mod, fx brand, tyveri, vandskade eller hærværk. Du kan også forsikre dit ansvar over for kunder i tilfælde af fejl og mangler eller skade på andre.

Kollektiv ulykkesforsikring

Sikrer dine medarbejdere døgnet rundt.
Med kollektiv ulykke kan du vælge, at alle - eller en gruppe af - dine medarbejdere også skal være dækket for skader uden for arbejdstid. Det giver giver ret til hurtig behandling efter en ulykke og støtte til at komme godt videre. Har en medarbejder selv en privat ulykkesforsikring, kan der udbetales dobbelt erstatning - op til en beløbsgrænse.

Materielforsikring

Når du ejer eller lejer arbejdsmaskiner.
Med en materielforsikring er du dækket, hvis du bruger din arbejdsmaskine som selvstændigt køretøj og kommer til at skade andre personer eller deres ting. Fx, hvis du skal flytte en kran over en offentlig vej fra én byggeplads til en anden. Forsikringen kan udvides med kasko, så du også er sikret, hvis der sker skader på din arbejdsmaskine.

Varebilforsikring

Kasko og ansvar til din varebil i én samlet pakke. Dækker skader på din varebil ved trafikuheld, tyveri og hærværk. Kommer du til at skade andre eller deres køretøjer i et trafikuheld, er du sikret for dit ansvar - og får du brug for vejhjælp til din varebil efter et trafikuheld, dækker forsikringen også her.

Du kan beregne prisen for en forsikring til din varebil her.

Cyberforsikring til mindre virksomheder

Dækker rådgivning og rekonstruktion af data ved cyberangreb, driftstab i samme anledning og dækning til at opdage, forebygge og begrænse skader ved misbrug af virksomhedens identitet. Du kan gøre forsikringen endnu bedre ved at tilkøbe dækningen Datatab.

Du kan beregne prisen for en cyberforsikring til din virksomhed her.

Er du interesseret i at høre mere?

Få et tilbud
Bliv klogere

Vil du høre mere om en eller flere forsikringer til din branche? Bliv klogere på vores produktsider eller bestil et tilbud – og husk at vi altid gerne hjælper med en løsning, der er tilpasset din virksomheds behov.

Håndværker med maskine

Forsikringer til håndværkere - få et bedre overblik

Vil du gerne vide mere om, hvordan du er bedst sikret? Vi har samlet de forsikringer, som typisk er relevante for virksomheder i bygge- og anlægsbranchen.

Samler du dine forsikringer hos os og bliver Tryg Business-kunde, kan du samtidig spare op til 15 %.

Læs mere
online møde

Book online møde

Skal vi gennemgå dine forsikringer, eller har du brug for hjælp til at finde de rigtige forsikringer til din virksomhed?

Du kan nemt booke et møde med en rådgiver direkte her på hjemmesiden.

Læs mere