Coronavirus.

Læs her, hvordan din rejseforsikring dækker, og hvad det betyder for dig.

 Læs mere
Engros og detail

Dit cvr og svar giver en løsning til engros- og detailbranchen

Du kan finde dit cvr her

Eller spring spørgsmålene over og bestil et tilbud lige her

Se de mest gængse forsikringer til branchen

Arbejdsskadeforsikring
Hvis en medarbejder kommer til skade på arbejdet.
Med denne lovpligtige forsikring, er du dækket, hvis en medarbejder kommer til skade i arbejdstiden og får brug for behandling eller erstatning – fx efter fald, løft eller en traumatiserende oplevelse.
Bil- og firmabilforsikring
Kasko og ansvar til din firmabil i én samlet pakke.
Forsikringen dækker, hvis du skader din egen eller andres biler, fx ved påkørsel eller sammenstød. Dit ansvar er også sikret, hvis nogen kommer til skade ved uheldet. Og bliver din firmabil stjålet, får du erstatning.
Bygningsforsikring
Sikrer dit firma ved fx brand, vandskade eller indbrud.
Når du ejer din erhvervsbygning, skal den være brandforsikret. En bygningsforsikring dækker både brand og andre pludselige skader som fx storm, vandskade og indbrudstyveri. Og får du brug for akut hjælp, fx til at affugte eller dække af, rykker vores beredskab også ud om natten.
Erhvervs- og produktansvarsforsikring
Hvis du skal betale erstatning, fx pga. uheld eller fejl.
Hvis du eller en medarbejder laver skade på andre, eller ødelægger deres ting, hjælper vi dig med at håndtere sagen og betale et evt. erstatningskrav. Det samme gælder, hvis et produkt eller en ydelse, du har lavet, er årsag til skaden.
Erhvervsforsikring + glasskade + køledybfrost
Hvis dine ting bliver ødelagt, fx af brand eller hærværk.
Vi dækker de værdier, du har i din virksomhed, hvad enten det er dit varelager, værktøj, maskiner, inventar og it-udstyr. Du vælger selv, hvilke skader du vil forsikres mod, fx brand, tyveri, vandskade eller hærværk. Du kan også forsikre dit ansvar over for kunder i tilfælde af fejl og mangler eller skade på andre.

Glasskade
Vælg denne dækning, hvis du har udsat glas i din virksomhed. Fx store ruder ud til gaden eller diske og montre i dit inventar. Dækning vælges for enten bygning eller inventar, og erstatter brud og tyveri af det forsikrede glas, samt evt. dekoration, solfilter og alarm på glasset. Skulle uheldet være ude, får du selvfølgelig afdækning og montering af erstattet glas med i prisen.

Køledybfrost
Fejl eller strømafbrydelser kan blive dyrt i optøede varer. Med denne dækning, får du erstatning for ødelagte varer, der er opbevaret på frost eller køl. Vi dækker overalt i det land, forsikringstedet er placeret - på den måde er dine varer også sikret under transport.
Sygedriftstab
Få hjælp til økonomien under langtidssygemeldinger.
Bliver en medarbejder ude af stand til at arbejde i længere tid, dækker vi løn under sygemelding i op til 50 uger. Og mister du penge, på grund af fraværet, erstatter vi driftstabet.

Læs om forsikringerne

Se dem her
Bliv klogere
Er du blevet interesseret i en eller flere forsikringer til din branche? Bliv klogere på vores produktsider eller bestil et tilbud – og husk at vi altid gerne hjælper med en løsning, der er tilpasset din virksomheds behov.