Tryg Industri varetager de største virksomheder

Med et hold af forsikringseksperter betjener Tryg Industri kunder med over 100 medarbejdere og 100 mio. i årlig omsætning. Vi kortlægger din virksomheds behov, rådgiver dig om mulig forebyggelse og dækker dig, hvis skaden sker – også internationalt. 

Vi gør det komplicerede enkelt

I Industri minimerer vi kompleksitet ved at kortlægge jeres risikoeksponering, udforme en konkret strategi og rådgive jer i, hvordan I bedst styrer virksomhedens risici.

Vi leverer personlig rådgivning

I får en fast kontaktperson med et kompetent ekspertteam i ryggen, og vi udformer et individuelt tilpasset serviceprogram baseret på jeres behov.

Vi er tilgængelige

Vi er repræsenteret i København og Aarhus, så vi kan rådgive jer, hvor I er – både ved direkte betjening eller gennem et samarbejde med en forsikringsmægler.

Skal vi finde den rigtige forsikringsløsning til din virksomhed?

Vi analyserer virksomhedens forsikringsbehov og tilbyder en skræddersyet løsning. Kontakt os for et uforpligtende møde. Ring på 72 17 05 24.

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 08.00 - 16.00

Med Industri får du mere end en professionel samarbejdspartner

Komplekse forsikringsløsninger

Stor erfaring inden for alle typer af industriforsikringer herunder internationale løsninger, entreprise samt personprogrammer

Forebyggelse og risikorådgivning

Eget ingeniørkorps, der foretager besigtigelser og giver rådgivning om skadeforebyggelse

Et stærkt internationalt netværk

Partnerskaber med AXA og Cigna medfører, at vi kan dække internationale kunders behov og står stærkt på global skadesbehandling

International

Vi følger virksomheden, når der ekspanderes til udlandet. Vi dækker både mindre og større aktiviteter og har AXA som vores strategiske samarbejdspartner, der kan sikre dig lokal assistance internationalt. Tryg leverer desuden en række personpakker, der dækker dine udstationerede medarbejderes omkostninger i forbindelse med behandling eller deres familiemedlemmer. Er disse beskæftiget uden for EU træder Cigna til som vores globale partner.

Ingeniører der taler om planlægningen

Skal vores ingeniører vurdere jeres risikoeksponering?

Vores ingeniørkorps hjælper med at identificere sårbarheder, som kan true jeres virksomhed
Læs mere om Industris Ingeniørkorps

Skræddersyede forsikringsløsninger

Vær sikker på nettet

I dag rammes flere virksomheder af ondsindede angreb på deres digitale platforme, hjemmesider eller via mails, mens risikoen for erstatningskrav forårsaget af informationslækage fra virksomhedens netværk er en realitet. Vi giver dig tryghed i cyberspace og sikrer dig mod forskellige typer af cybertrusler og netværkssikkerhedsnedbrud. Vi tilbyder dig en omfattende løsning med eksperthjælp 24 timer i døgnet, der minimerer konsekvenserne af et angreb og dækker desuden udgifterne til udredning, genskabelse af data og eventuelle erstatningskrav. Du kan læse om vores Cyberforsikring her.

Medarbejderen i fokus

I Tryg værner vi om medarbejderne gennem vores personforsikringsprogrammer, og skaber tryghed for virksomhedens medarbejdere både lokalt og internationalt. I tilfælde af at ulykken indtræder, sikrer vi dine medarbejdere hurtig behandling, selv på erhvervsrejsen, og dækker desuden dit driftstab som følge af varig sygdom.

Materielle risici

Tryg Industri tilbyder en række skræddersyede forsikringsdækninger inden for Property, Motor og Transport risici, men også captive eller co-assurance løsninger samt udvikling af individuelle administrative procedurer. Vi dækker ligeledes virksomhedens bilportefølje og sørger for, at virksomhedens varer forsikres under transport. I tæt dialog med vores kunder, tilbyder vi desuden nyudvikling af services samt Risk Management.

Virksomhedens ansvar

Virksomheder mødes i stigende grad af erstatningskrav, der skyldes fejl i produktet eller utilstrækkelig rådgivning. Virksomhedens interessenter, for eksempel aktionærerne, kan sagsøge ledelsen på baggrund af fejl og forsømmelser, mens medarbejderes underslæb eller udefrakommende cyberangreb kan ramme virksomheden økonomisk. Tryg Industri beskytter din virksomhed, og det ansvar virksomheden kan pådrage sig, gennem et bredt udvalg af forsikringsløsninger.

Kontaktcenter, hvor kvinde taler i telefon med en kunde

Skal vi hjælpe dig?

Tryg Industri analyserer din virksomheds forsikringsbehov og tilbyder en skræddersyet løsning. Kontakt os for et uforpligtende møde.

 

Ring på 72 17 05 24.

 

Vores åbningstider er mandag til fredag 8-16.