Billede af veteranbil, taget af Adam Griffith

Veteranbilforsikring

Med en veteranbilforsikring er du dækket med den lovpligtige ansvarsforsikring, hvis du kommer til at skade andre eller deres biler. Du er også dækket, hvis din veteranbil bliver stjålet eller får skader i et uheld.

Sammensæt selv din veteranbilforsikring

En veteranforsikring skal gøre dig tryg som bilist. Det handler om, at du skal kunne bruge din gamle bil uden at skulle bekymre dig om, at bilen går i stå på en tur. Du skal kunne køre trygt og vide, at du får hurtig hjælp og service, hvis noget går galt.

Alle de vigtigste dækninger

Med en veteranforsikring hos os er du solidt forsikret med alle de vigtigste dækninger. Du får den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker hvis du kommer til at gøre skade på andre personer og deres ting. 
En Kaskoforsikringen dækker, hvis din veteranbil bliver stjålet eller får skader i et uheld. 
Bestil et tilbud på veteranforsikring her på siden. 

 

Sådan er du dækket

Ansvar

Dækker skader på dine passagerer og andre personer i trafikken ved et uheld – også deres ting og køretøjer. Lovpligtig forsikring.

Stilstand

Forsikringen er en kaskoforsikring (herunder brand- og tyveriforsikring) for ikke indregistrerede gamle Veteranbiler på 30 år + og for Klassiske biler på 25-30 år samt deres tilhørende reservedele og værktøj, der befinder sig på hjemmeadressen.

Mulige tilvalg

Førerforsikring

Dækker, hvis du – eller en anden fører af din bil – kommer til skade i et uheld, hvor der ikke er andre biler involveret.

Selvrisiko

0 kr. i selvrisiko kan tilvælges

Vejhjælp

Vejhjælp – Med en veteranforsikring hos os får du adgang til Tryg Vejhjælp. Så kan du altid ringe og få hurtig hjælp, hvis din bil ikke kan starte.

Fakta og betingelser

Her kan du læse mere om de enkelte dækninger, og se de fulde betingelser.