Indboforsikring - passer på dine ting, både ude og hjemme

Med vores indboforsikring passer du på det, der er vigtigt for dig. Du kan justere forsikringen efter dit behov. Du har også mulighed for at tilvælge ekstra dækninger.

Få tryghed i hverdagen med indboforsikringen

Vælg den pakke, der passer bedst til dig og dit behov. Super-pakken kommer med både en alarm til dit hjem og fx en ekstra lås til din cykel, så du også er sikker, når du er hjemmefra.
 

Udvidet

Spar 10 % ved onlinekøb

Basis

Spar 10 % ved onlinekøb

Solid dækning med særlige tilvalgsmuligheder


Når du køber forsikringen, kan du tilvælge dækningerne og se den samlede pris. Du kan altid tilføje dækningerne på Min side. 
Udlejningsdækning

Dækker tyveri, hærværk og pludselige skader på dine ting, mens din bolig er udlejet. Fx hvis din bolig er lejet ud gennem tjenester som Airbnb.

Bagageskade

Dækker, hvis dine ting bliver ødelagt eller stjålet på rejsen eller under flytransport, fx hvis din taske bliver stjålet eller din kuffert bliver ødelagt.

Udvidet cykelskade

Dækker skader på din cykel, fx ved transport af cyklen, eller hvis du falder på cyklen, og den går i stykker. Du kan vælge mellem to forskellige dækninger:

  • Reparationsdækning: dækker reparation af ødelagte dele, hvis reparation er muligt. 
  • Ny-delsdækning: dækker nye dele til din cykel, uanset om reparation er mulig eller ej.

Indboforsikringen – så har du styr på hverdagens skader

Med basisdækningen er du altid dækket mod vand- og vejrskade, tyveri og hærværk samt brand. Vi sørger samtidig også for at dække dit ansvar og retshjælp. Står du i en sårbar situation får du og din familie også 10 timers krisehjælp - det kunne være i tilfælde af et færdselsuheld, pludselig livstruende sygdom eller et overfald.

rød cykel
Far og datter snakker

Vand og vejr

Vi dækker dine ting, hvis et rør pludselig lækker vand eller olie ud i dit hus. Hvis voldsomt vejr, som storm, lynnedslag, snetryk, skybrud og tøbrud, forårsager skader, er du også dækket.

Tyveri og indbrud

Vi dækker ved indbrud og tyveri - både i og udenfor hjemmet. Du er også dækket, hvis din cykel bliver stjålet - vi dækker op til den sum, du har valgt. Hvis der sker hærværk på dine ting, er du også dækket - både i eller udenfor hjemmet.

Brand

Vi dækker skader på dine ting efter brand, eksplosion og tilsodning. Har du brug for genhusning, fordi du ikke kan bo i dit hjem på grund af en dækket skade? Så dækker vi merudgifter til en midlertidig bolig.

Boligdækning til dig der bor i lejlighed

Bor du i lejlighed? - Vælg vores nye boligdækning

Med boligdækning er din lejlighed rigtig godt dækket mod bl.a. skader på fastmonteret glas og sanitet, bekæmpelse af skadedyr og reparation af brud på skjulte rør. 

Udlejningsdækning, til dig der vil være ekstra sikker ved udlejning

Tilvælg udlejningsdækning, så er dine ting godt dækket

Lejer du din lejlighed, dit sommerhus eller din feriebolig ud, kan du tilvælge at få dækket dine ting ved tyveri, hærværk og pludselige skader, mens din bolig er udlejet.

Hvilken pakke skal jeg vælge?

Indboforsikring Super er til dig, der ønsker vores bedste indboforsikring med en ekstra god dækning. Her er du også dækket for udvidet vandskade/boligdækning og udvidet elektronikskade. Derudover får du tilbudt både en alarm- og en cykelfordel.

Indboforsikring Udvidet er til dig, der ønsker en god standardpakke, der dækker det mest nødvendige. Du er udover basispakken også dækket mod uheld, vand- og vejrskade. Derudover kan du vælge enten en alarm- eller en cykelfordel.

Indboforsikring Basis er til dig, der ønsker en indboforsikring til en billig pris med en god grundlæggende pakke, der dækker de mest basale behov. Her får du en ansvarsforsikring og er samtidig dækket ved blandt andet brand, tyveri og hærværk.

Mest stillede spørgsmål

Hvad dækker en indboforsikring?

Indboforsikringen dækker det, der er vigtigst for dig. Den dækker dine ting og dit ansvar både i og udenfor hjemmet, også hvis der sker hærværk eller brand. Vi dækker også dit erstatningsansvar i tilfælde af, at du skader andre eller deres ting og hjælper med udgiften til en advokat, hvis du havner i en uenighed.

Ligeledes er du dækket, hvis du på grund af en skade, ikke kan bo i dit hus eller din lejlighed.

Hvad er prisen på en indboforsikring?

Prisen afhænger af flere faktorer, fx din adresse og hvor dyre ejendele du har. Den afhænger også af, hvor godt dækket du ønsker at være. Du kan vælge mellem vores Basis, Udvidet og Super pakke. Alle pakkerne kan variere i pris. Så hvis du ønsker en forsikring, der kun dække det basale, bliver den billigere, end hvis den skal dække mod så meget som muligt. Du har altid mulighed for at tilvælge og fjerne dækninger på Min side. Med Indbo Udvidet kan du vælge en alarm- eller cykelfordel, og med Indbo Super får du begge dele med i pakken. 

Husk, at du altid får 10 % onlinerabat, når du køber en indboforsikring på vores hjemmeside.

Hvilke tilvalg kan jeg lave til min forsikring?

Uanset, hvilken en af vores forsikringspakker du vælger, kan du altid tilvælge Udlejningsdækning, Bagageskade eller Udvidet cykeldækning.

Vores Udlejningsdækning dækker tyveri, hærværk og pludselige skader på dine ting, mens din bolig er udlejet fx på Airbnb.

Bagageskader sikrer dine ting er dækket, hvis de bliver ødelagt eller stjålet på rejsen eller under flytransport, fx hvis din taske bliver stjålet eller din kuffert bliver ødelagt.

Med Udvidet Cykeldækning kan du vælge mellem to forskellige dækninger. Du kan vælge en reparationsdækning, hvor reparationer af ødelagte cykeldele er dækket eller en ny-delsdækning, hvor vi dækker nye dele til din cykel, uanset om en reparation er mulig eller ej.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg flytter?

Hvis du flytter, skal du kontakte os, så du er sikker på, at du er dækket på din nye adresse. En ny adresse kan også betyde, at prisen på din forsikring ændrer sig. Prisen på din forsikring er nemlig bl.a. baseret på, hvor du bor. 

Hvis du har overlap mellem dit gamle og nye hjem i en periode, dækker indboforsikringen dit indbo i op til 3 måneder på begge adresser. Så har du god tid til at komme på plads.

Har du brug for at ændre din adresse? Ring til os på 70 11 20 20.

Er cykeltyveri dækket på indboforsikringen?

Din cykel dækket for tyveri og hærværk med op til 6.000 pr. cykel. Så kan du føle dig ekstra tryg og sikker på farten. Med Indbo Udvidet kan du vælge en alarm- eller cykelfordel, og med Indbo Super får du begge dele med i pakken.

Du kan selv bestemme summen på din cykelforsikring, så den passer til dine behov. Du har også mulighed for at vælge en Udvidet cykeldækning, så er skader på din cykel også dækket fx hvis du falder på cyklen, og den går i stykker. Vi dækker også dit tøj, hvis der sker skader ved fx banekørsel eller konkurrencer.

Hvordan er jeg dækket, hvis jeg lejer min bolig ud?

Hvis du udlejer dit hus eller din lejlighed, har du mulighed for at tilvælge vores Udlejningsdækning. Den dækker ved tyveri, hærværk og pludselige skader på dine ting, mens din bolig er udlejet fx på Airbnb. Så er dine ejendele godt dækket, mens det bruges af andre.

Du kan tilvælge Udlejningsdækningen på Min side.

Hvorfor være kunde hos Tryg?

Hurtig hjælp - døgnet rundt

Hvis uheldet er ude, er vi klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Du kan anmelde skader online og få hurtig hjælp og rådgivning i telefonen.

Op til 20 % rabat, når du samler dine forsikringer

Når du vælger indboforsikring, kan du få samlerabat, hvis du vælger 2 eller flere forsikringer blandt rejse-, hus-, fritidshus-, person- og bilforsikring. Rabatten gælder endda en række af dine andre forsikringer, når du har samlet dine forsikringer.

Mulighed for bonus

Når du er kunde hos os, er du medlem af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er den største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden. Som kunde giver det dig flere fordele: Du har mulighed for at få bonus – typisk 5-8 %, og du er med til at skabe større tryghed i Danmark gennem TrygFonden.