Tryghed både i hjemmet
og på farten

Hvem passer på dine ting, når du ikke er hjemme?

 

Med den nye indboforsikring passer du på det, der er vigtigt for dig. Du har også mulighed for at tilvælge ekstra dækninger: Udlejningsdækning, Bagageskade og Udvidet cykelskade.

Få tryghed i hverdagen med en indboforsikring, som passer til netop dit behov

Forsikringen kommer i 3 pakker, og du kan nemt vælge den, der passer bedst til dig. Med Indbo Super får du både en alarm til dit hjem og fx en ekstra lås til din cykel, så du kan føle dig ekstra sikker på farten.

Indbo BasisFå 10 %
onlinerabat

Indbo UdvidetFå 10 %
onlinerabat

Tilvalg til forsikringspakkerne

Boligdækning til dig der bor i lejlighed

Bor du i lejlighed? - Vælg vores nye boligdækning

Med boligdækning er din lejlighed rigtig godt dækket mod bl.a. skader på fastmonteret glas og sanitet, bekæmpelse af skadedyr og reparation af brud på skjulte rør. 

Hvilken pakke skal jeg vælge?

Indboforsikring Basis er til dig, der ønsker en indboforsikring til en billig pris med en god grundlæggende pakke, der dækker de mest basale behov. Her får du en ansvarsforsikring og er samtidig dækket ved blandt andet brand, tyveri og hærværk. 

Indboforsikring Udvidet er til dig, der ønsker en god standardpakke, der dækker det mest nødvendige. Du er udover basispakken også dækket mod uheld, vand- og vejrskade. Derudover kan du vælge enten en alarm- eller en cykelfordel.

Indboforsikring Super er til dig, der ønsker vores bedste indboforsikring med en ekstra god dækning. Her er du også dækket for udvidet vandskade/boligdækning og udvidet elektronikskade. Derudover får du tilbudt både en alarm- og en cykelfordel.

Indboforsikringen – solid dækning ved hverdagens skader

Få en alarm- og cykelfordel med din forsikring
Følger med, hvis du køber vores Udvidet- eller Superpakke, så du kan beskytte det, der giver værdi for dig.
Boligdækning
Ekstra god dækning til dig, der bor i lejlighed (ejer/leje/andel) – kom på niveau med husejerne.
Udlejningsdækning
Med denne dækning kan du med større sindsro leje ud gennem tjenester som Airbnb.
Spar 10 % ved køb online
Hvis du køber forsikringen online på tryg.dk, får du 10 % rabat
Udlejningsdækning, til dig der vil være ekstra sikker ved udlejning

Tilvælg udlejningsdækning, så er dine ting godt dækket

Lejer du din lejlighed, dit sommerhus eller din feriebolig ud, kan du tilvælge at få dækket dine ting ved tyveri, hærværk og pludselige skader, mens din bolig er udlejet.

Mest stillede spørgsmål

Hvad dækker en indboforsikring?

Indboforsikringen dækker det, der er vigtigst for dig. Den dækker dine ting og dit ansvar både i og udenfor hjemmet, også hvis der sker hærværk eller brand. Vi dækker også dit erstatningsansvar i tilfælde af, at du skader andre eller deres ting og hjælper med udgiften til en advokat, hvis du havner i en uenighed.

Ligeledes er du dækket, hvis du på grund af en skade, ikke kan bo i dit hus eller din lejlighed.

Hvad er prisen på en indboforsikring?

Prisen afhænger af flere faktorer, fx din adresse og hvor dyre ejendele du har. Den afhænger også af, hvor godt dækket du ønsker at være. Du kan vælge mellem vores Basis, Udvidet og Super pakke. Alle pakkerne kan variere i pris. Så hvis du ønsker en forsikring, der kun dække det basale, bliver den billigere, end hvis den skal dække mod så meget som muligt. Du har altid mulighed for at tilvælge og fjerne dækninger på Min side. Med Indbo Udvidet kan du vælge en alarm- eller cykelfordel, og med Indbo Super får du begge dele med i pakken. 

Husk, at du altid får 10 % onlinerabat, når du køber en indboforsikring på vores hjemmeside.

Hvilke tilvalg kan jeg lave til min forsikring?

Uanset, hvilken en af vores forsikringspakker du vælger, kan du altid tilvælge Udlejningsdækning, Bagageskade eller Udvidet cykeldækning.

Vores Udlejningsdækning dækker tyveri, hærværk og pludselige skader på dine ting, mens din bolig er udlejet fx på Airbnb.

Bagageskader sikrer dine ting er dækket, hvis de bliver ødelagt eller stjålet på rejsen eller under flytransport, fx hvis din taske bliver stjålet eller din kuffert bliver ødelagt.

Med Udvidet Cykeldækning kan du vælge mellem to forskellige dækninger. Du kan vælge en reparationsdækning, hvor reparationer af ødelagte cykeldele er dækket eller en ny-delsdækning, hvor vi dækker nye dele til din cykel, uanset om en reparation er mulig eller ej.

Hvordan påvirker min boligsituation mine forsikringer?

Du behøver ikke købe ny indboforsikring, når du flytter, da din indboforsikring følger din folkeregisteradresse - dog kan flytningen påvirke din pris. Derfor kan det være en god ide at kontakte os.

Hvis du har overlap mellem dit gamle og nye hjem i en periode, dækker indboforsikringen dit indbo i 3 måneder på begge adresser. Så har du god tid til at komme på plads. Beregn din pris i dag og få 10 % onlinerabat.

Er cykeltyveri dækket på indboforsikringen?

Din cykel dækket for tyveri og hærværk med op til 6.000 pr. cykel. Så kan du føle dig ekstra tryg og sikker på farten. Med Indbo Udvidet kan du vælge en alarm- eller cykelfordel, og med Indbo Super får du begge dele med i pakken.

Du kan selv bestemme summen på din cykelforsikring, så den passer til dine behov. Du har også mulighed for at vælge en Udvidet cykeldækning, så er skader på din cykel også dækket fx hvis du falder på cyklen, og den går i stykker. Vi dækker også dit tøj, hvis der sker skader ved fx banekørsel eller konkurrencer.

Hvordan er jeg dækket, hvis jeg lejer min bolig ud?

Hvis du udlejer dit hus eller din lejlighed, har du mulighed for at tilvælge vores Udlejningsdækning. Den dækker ved tyveri, hærværk og pludselige skader på dine ting, mens din bolig er udlejet fx på Airbnb. Så er dine ejendele godt dækket, mens det bruges af andre.

Du kan tilvælge Udlejningsdækningen på Min side.