Børneforsikring – dækninger fulde af omsorg

Dækning til dit barn i hele verden, hele døgnet, fra livets start til den store 18-årsdag. Vælg tryghed ved ulykker, sygdom og behov for fysisk behandling, og Super-dækningen sundhed med bl.a. ekstra psykologhjælp.

Dine valg afgør prisen – mellem godt 59 og 217 kr./md.

Er der psykologhjælp i mit barns forsikring?

Børneforsikringen giver mulighed for psykologhjælp i forskellige situationer. 

Dels via dækningen ulykke, dels via dækningen sundhed

Mulighederne for at få psykologhjælp afhænger dog rigtig meget af den konkrete situation. Du er meget velkommen til at høre en af vores rådgivere, hvordan vi kan hjælpe dit barn med at få psykologhjælp. 

Spørg en rådgiver

Ring 70 11 20 20 eller bestil opkald.

Læs mere

Alt godt samlet til dit barn

Du kan sørge for, at dit barn får hjælp og er godt sikret, hvis uheldet er ude. Med børneforsikringen kan du samle alle de vigtigste dækninger i én og samme pakke med Super-pakken. 

Ulykke

Dækning ved ulykke er basis i børneforsikringen. Den er vigtig, bl.a. fordi institutioner og skoler ikke dækker børns ulykker. Ulykke sørger for behandling – fx hvis dit barn brækker et ben til skolefodbold eller får behov for psykologhjælp efter et trafikuheld. Giver en ulykke varigt mén, får du en udbetaling. Basis-dækningen er gratis i barnets første leveår. 

Sundhed

Med dækningen sundhed er der hurtig hjælp at hente, hvis dit barn oplever større eller mindre problemer i hverdagen.

Det kan både være fysiske eller psykiske udfordringer, som fx trivsel, mobning, småskavanker efter sport og sygdom i nærmeste familie. Dækningen er en del af Super-pakken.

Sygdom

Med tilvalgsdækningen sygdom kan du få økonomisk mulighed for at fokusere på det, der er vigtigst for dig og din familie, hvis dit barn får en af de dækkede alvorlige eller kritiske sygdomme. Ud over udbetalinger kan du i nogle situationer få hjælp med rengøring i hjemmet.

Vælg børneforsikring her – tryghed for hele familien

Du kan sikre dit barn med en af børneforsikringens enkle pakker. Vi tilbyder også ekstra tilvalg til pakkerne det er strakserstatning ved knoglebrud, tyggeskade og udvidet hjælp.

Børneforsikring Udvidet

91 kr. pr. måned*

Børneforsikring Basis

59 kr. pr. måned*

Tilvalg  hvis du ønsker ekstra tryghed

Her kan du se, hvilke tilvalgsdækninger der ikke er med i pakkerne med børneforsikring, men som du frit kan vælge til dit barns forsikring:

  • Sygdom: Du får udbetalt erstatning, hvis dit barn bliver ramt af en sygdom omfattet af forsikringen. Erstatningen afhænger af sygdommen og svarer til en procentdel af forsikringssummen. Tilvalget giver også mulighed for hospitalskompensation, rengøringshjælp og dækning af transportudgifter til og fra planlagte behandlinger i forbindelse med sygdommen.
  • Strakserstatning ved knoglebrud: Vi udbetaler et engangsbeløb, hvis dit barn fx brækker et ben ved et ulykkestilfælde.
  • Udvidet hjælp: Ved ulykkestilfælde giver vi mulighed for hospitalskompensation, rengøringshjælp og dækning af transportudgifter til og fra planlagte behandlinger, hvis dit barn kommer ud for en ulykke.
  • Tyggeskade: Hvis dit barn knækker en tand pga. en fremmed genstand i maden, dækker forsikringen udgiften til tandbehandling.

Husk også, at du som kunde i Tryg automatisk har fri adgang til Tryg Lægehotline.

Psykologhjælp – fordi sygdom kan påvirke hele familien

Dit barn kan få psykologhjælp gennem børneforsikringen – med Super-pakken fx ved alvorlig sygdom i den nærmeste familie. Det handler om, at ingen skal blive glemt.

Se mere om psykologhjælp

Udvidet hjælp – når svære tider tager overskuddet

Med de to tilvalg udvidet hjælp ved ulykkestilfælde og sygdom kan du fx få hjælp med rengøringen derhjemme, hvis dit barns indlæggelse kræver din daglige gang på hospitalet. Vi kan også dække transport til behandling og undersøgelser og udbetale kompensation for indlæggelser.

Se mere om rengøringshjælp

Særlige fordele i børneforsikringen

Flere veje til psykologhjælp

Vi giver psykologisk krisehjælp, når en alvorlig oplevelse kan give dit barn varige psykiske mén.

0 kr. det første år

Med Børneforsikring Basis er det gratis at få din baby forsikret hos os det første leveår. Også selv om, du ikke selv har forsikringer hos os.

Dækker tandskader hele vejen

Tandskader ved ulykker i barndommen kan give problemer, når dit barn er vokset fra skoletandlægen. Børneforsikringen dækker, indtil dit barn fylder 25 år.

Mest stillede spørgsmål

Hvad dækker børneforsikringen?

Børneforsikringen kombinerer de tre forsikringer: ulykkesforsikring, sygdomsforsikring og sundhedsforsikring. Den tager de bedste dækninger fra hver af forsikringerne. Vi har tilpasset forsikringen til dit barns behov, og du kan vælge din foretrukne pakke (Super, Udvidet eller Basis) ud fra dit barns behov. 

Børneforsikringen dækker fx både fysiske og psykiske mén i forbindelse med en ulykke, den dækker omkostninger ved behandling og transport, og så er det muligt at fx vælge dækninger som kritisk sygdom og sundhed. 

Lyder det som noget for dig? Få forsikringen

Er børneforsikringen lovpligtig?

Det er ikke lovpligtigt at have en børneforsikring, men vi anbefaler at man forsikrer sit barn på samme måde, som du bør forsikre dig selv. Dine børn er nemlig ikke automatisk omfattet af din egen ulykkesforsikring.

Er I lige blevet forældre? Så er Børneforsikring Basis gratis det første år.
Kom godt fra start

Er mit barn dækket af skolens eller institutionens forsikring?

Nej, dit barn er ikke dækket af skolens eller institutionens forsikring, når de opholder sig der. Barnets ansvar er dækket af familiens indboforsikring, også når de opholder sig i institution eller på skolen. Ønsker du, at dit barn skal være dækket tilfælde af ulykke, er det vigtigt at du skaffer en børneforsikring.

Hvor lang tid dækker børneforsikringen?

Børneforsikringen dækker indtil dit barn bliver 18. Når dit barn fylder 18 år kan du tegne en personforsikring. Personforsikringen dækker ulykkes-, sygdom- og sundhedsforsikring i én samlet forsikring - ligesom børneforsikringen.

Er dit barn 18 år eller fylder de snart 18? 
Læs mere om personforsikring