Tryg lancerer Tryg Pension

04-06-2019 09:00
No image
 
 

Med Danica Pension som partner vil Tryg udbyde markedets mest innovative pensionsløsninger til sine kunder.

 

Fra 5. juni 2019 kan Tryg ikke blot tilbyde sine kunder rådgivning om alle deres forsikringsforhold, nu vil selskabet også tilbyde attraktive pensionsløsninger i eget navn. Danica Pension bliver ny samarbejdspartner - men produkterne bliver solgt gennem Trygs eget brand: Tryg Pension.

 

- Ved også at kunne tilbyde vores kunder konkurrencedygtige pensionsløsninger i Tryg Pension gør vi det endnu enklere at være Tryg-kunde. Fremover kan virksomheder få rådgivning om både deres forsikrings- og pensionsforhold ét sted gennem én kontakt og nøjes med at afgive oplysninger én gang. På den måde slipper kunderne for administrativt bøvl samtidig med, vi kan tilbyde fordelagtige priser og stærke værditilbud til virksomhedernes medarbejdere, hvis de vælger at samle hele deres engagement hos os, siger Johan Kirstein Brammer, koncerndirektør i Tryg.

 

For få måneder siden indgik Tryg et større nordisk partnerskab med Danske Bank, der indebærer, at Tryg skal levere innovative forsikringsløsninger til bankens kunder fra 1. juli i både Danmark, Norge og Sverige. Samarbejdet med Danica Pension er derfor en naturlig videreførelse af det partnerskab.

 

- Danica er ligesom Danske Bank en af de absolutte frontløbere i den finansielle branche, når det handler om at udvikle nye innovative digitale løsninger som fx enkle selvbetjeningsløsninger til glæde for kunderne. De er dygtige til rådgivning, og samtidig leverer de gode afkast efter omkostninger, siger Johan Kirstein Brammer som begrundelse for, hvorfor valget er faldet på Danica Pension.

 

Han henviser her til et af Danicas mest populære produkter: Danica Balance, som er et livscyklusprodukt, der vælges af 90 pct. af selskabets kunder. Her har Danica de seneste 12 måneder ligget i toppen af branchen, når det kommer til at levere de bedste afkast til kunderne - og ifølge en opgørelse i Børsen den 12. april har selskabet ligget nummer ét i branchen de seneste to kvartaler.

 

Danica Pension er ligeledes begejstrede for samarbejdet.

 

- Vi er glade for samarbejdet med Tryg om Tryg Pension. Tryg er et af Nordens mest innovative forsikringsselskaber og er langt på digitalisering. Det giver os nogle unikke digitale udviklingsmuligheder på tværs af brancher, der på sigt kan komme både vores og Trygs kunder til gavn. Samtidig deler vi Trygs vision om at bidrage til danskernes tryghed, siger Ole Krogh Petersen, CEO i Danica Pension.

 

Pensionssamarbejdet omfatter Trygs danske kunder. Tryg og Danica Pensjon i Norge arbejder på en tilsvarende aftale på liv- og pensionsområdet, der omfatter Danske Banks kunder i Norge.

 

Trygs kunder, der i dag har deres pensionsaftaler hos Velliv bliver ikke berørt af det nye samarbejde.

 
Kontaktinformation

Tanja Frederiksen, Chef for Corporate Relations, Tryg: +45 5195 7778, tanja.frederiksen@tryg.dk

Karl Kjær Bang, Presseansvarlig, Danica: +45 5050 8607, kban@danskebank.dk