Spar penge, når du bruger dem

12-12-2018 16:00
No image
 
 

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men fra i dag kan du spare penge, når du bruger dit Dankort. Tilbuddet kommer fra Tryg, der er gået sammen med Nets om en unik løsning, hvor forsikringsselskabets kunder kan spare penge på køb hos udvalgte butikspartnere, blot ved at betale med Dankort. Også personer, der ikke er kunder i Tryg, kan være med. 

 

Forestil dig, at din forsikring bliver billigere for hver gang, du tanker brændstof på Shell, køber morgenbrød hos Emmerys eller shopper dagligvarer fra Kvickly og SuperBrugsen på Osuma.dk. Det er nu muligt for alle privatkunder i Tryg, hvilket svarer til over en halv million husstande i Danmark. I dag lancerer forsikringsselskabet nemlig et nyt indkøbsfællesskab, Tryg Overskud. Det sker i samarbejde med Nets og et udvalg af butikspartnere og andre virksomheder.

 

Tryg Overskud fungerer sådan, at tilmeldte kunder optjener en procentdel af deres køb hver gang, de handler hos en af de virksomheder, som er med i ordningen. Kunden kan optjene op til 15 procent på sine køb - alt afhængigt af, hvilken virksomhed han/hun handler hos. Beløbet bliver sat ind på en personlig opsparing, som kunden har adgang til via appen Tryg Overskud og websiden trygoverskud.dk. De opsparede penge kan kunden enten bruge til at betale sine Tryg-forsikringer med eller til at støtte en velgørende organisation, som er tilknyttet Tryg Overskud. 

 

"Vi har indgået samarbejde med Nets om en brugervenlig løsning, der blot kræver, at kunden benytter sit Dankort til at betale købet med. Man skal altså ikke have et medlemskort, som vi kender det fra diverse rabatordninger. Kunden skal bare én gang tilmelde sig Tryg Overskud med sit Dankort, så registreres det optjente beløb helt automatisk og sættes ind på kundens opsparing, hvor det er tilgængeligt allerede næste dag," forklarer Thomas Klærke, direktør for pris- og produktudvikling i Tryg. 

 

Også personer, der ikke er kunder i Tryg, kan tilmelde sig Tryg Overskud og opspare penge, som de kan donere til velgørenhed. Alle indehavere af et Dankort kan få adgang til besparelserne, og det koster ikke penge at tilmelde sig - hverken for Tryg-kunder eller ikke-kunder. 

 

"Det er både et stærkt og værdifuldt koncept, som vi er glade for at kunne understøtte med vores Dankort platform. Med over 5 millioner Dankort i omløb vil tilbuddet være relevant for rigtig mange forbrugere, og dermed rummer konceptet også et stort potentiale for de butikspartnere og NGO'er, som er med i Tryg Overskud," siger Jeppe Juul-Andersen, direktør i Nets og ansvarlig for Dankort. 

 

Én af de virksomheder, som er tilknyttet Tryg Overskud, er Osuma.dk, der bringer dagligvarer fra Kvickly og SuperBrugsen til døren. Hos netbutikken har man store forventninger til samarbejdet med Tryg. 
 
"Vi håber selvfølgelig, at endnu flere danskere fremover vil kunne se fordelen i at købe deres dagligvarer hos os, hvor de samtidigt kan spare op til fordel for sig selv eller velgørende formål. Vi har et bredt sortiment af kvalitetsdagligvarer, gode leveringsbetingelser og friskhedsgaranti på frugt, grønt, kød, brød og mælkeprodukter m.m. Og så er der naturligvis en masse tid og besvær at spare ved at lade os stå for indkøbene frem for at skulle handle selv," udtaler Carsten Milek Pahlke, administrerende direktør i Osuma.dk Aps.

 

Også Shell, Emmerys, Babysam, Humac, Europcar, Jacobsen Plus og flere andre er med, når Tryg Overskud går i luften onsdag den 12. december. Og der kommer hele tiden nye virksomheder til.

 

"Vores mål er at indgå partnerskaber med udvalgte virksomheder inden for de detailkategorier, hvor danskerne handler mest, og vi forventer at øge antallet af partnere markant inden for det næste år. Vi er overbeviste om, at både detailhandlen, NGO'erne og ikke mindst forbrugerne kan se fordelene i vores koncept," siger Thomas Klærke fra Tryg og fortæller, at medlemmerne af Tryg Overskud kan begynde at spare op allerede nu og dermed få gavn af deres juleindkøb, selvom pengene på deres opsparing først vil kunne bruges fra 1. februar 2019.

 

For Røde Kors, som er den første velgørende organisation i Tryg Overskud, er gevinsten ved at være med i ordningen indlysende.

 

"Med Tryg Overskud er det gjort nemt at donere til mennesker i nød. Det håber vi på, at mange danskere vil benytte sig af," siger Morten Jørgensen, chef for fundraising og marketing i Røde Kors.


Mere information om Tryg Overskud findes på www.trygoverskud.dk

 

FAKTA

 

Tilmelding til Tryg Overskud sker på appen Tryg Overskud, der understøtter både iOS og Android. Appen kan downloades i App Store og på Google Play. Du kan tilmelde op til 10 forskellige Dankort i Tryg Overskud og på den måde få gavn af hele husstandens indkøb. 

 

Du får altid overført et beløb til din opsparing, når du handler hos virksomheder i Tryg Overskud - også selvom de varer, du køber, allerede er på tilbud. Vælger du at bruge din opsparing til at betale dine forsikringer med, bliver det valgte beløb automatisk modregnet på næste betalingsopkrævning. Vælger du at donere din opsparing til en af de velgørende organisationer i Tryg Overskud, er det muligt at få skattefradrag for donationen. 


 

 
Kontaktinformation

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Susanne Lindhage, mobil: +45 41 86 28 80, mail: susanne.lindhage@tryg.dk