YoungLiving – en forsikringspakke med alt det vigtigste til dig mellem 18 og 34 år

Med en YoungLiving-forsikring samler du alt det vigtigste fra indbo-, ulykkes- og rejseforsikringerne i én pakke. For dig, der vil have en tryg hverdag uden at skulle bruge tid på forsikring.

Hvad dækker Young Living?

Young Living er en solid basisforsikring, hvor du også har mulighed for at tilkøbe ekstra dækninger, hvis du har særlige behov. Fx hvis du dyrker masser af sport, og har dyrt udstyr, eller du ønsker ekstra tryghed omkring din sikkerhed og sundhed.

Altid med i forsikringen

Dine rejser

Bliver du syg eller skadet på rejser, får du betalt læge, hospital og hjemtransport de steder, den offentlige sygesikring ikke dækker.

Dit ansvar

Kommer du til at skade andre eller deres ting, betaler vi erstatning. Du får også betalt en advokat, hvis du bliver uenig med fx din boligudlejer.

Dig selv

Kommer du ud for en ulykke og får varige fysiske eller psykiske mén, udbetaler vi erstatning til dig.

Dine ting

Bliver dine ting stjålet eller ødelagt af brand eller vandskade, får du udbetalt et erstatningsbeløb.

Tilvalgsmuligheder

More Sport

Går du op i sport og har dyrt udstyr, og dyrker du farligere sportsgrene som rapelling og paragliding, er du godt sikret med More Sport.

More Travel

For dig, der vil være ekstra godt sikret på rejser. Dækker fx rejsens pris, hvis du bliver syg inden rejsen. Dækker også, hvis din bagage bliver forsinket.

More Stuff

For dig, der vil sikre dine ting ekstra godt. Dækker også pludselige uheld, hvis du fx taber en kop kaffe ned i din pc eller river hul i din frakke.

More Health

Har du brug for tryghed om din sikkerhed og sundhed, får du med More Health ekstra erstatning efter uheld og skader.

Særlige fordele i YoungLiving-forsikringen

Få tre forsikringer i én

YoungLiving samler det vigtigste fra indbo-, ulykkes- og rejseforsikring i én forsikring. For dig, der vil have en tryg hverdag uden at skulle bruge tid på forsikring.

Få hjælp til svære problemer

Med YoungLiving kan du frit ringe til hotlinen Tryg i Livet og få hjælp til at håndtere svære problemer, fx med studiet, jobbet, helbredet, sociale medier – eller hvis du bliver udsat for ID-tyveri.

10-15 % rabat på andre forsikringer

Har du brug for ekstra forsikringer – hvis du fx har hund eller bil – giver YoungLiving-forsikringen dig adgang til gode rabatter.

Til forældre – få 10 % rabat til dine udeboende børn

I det øjeblik, dine børn flytter hjemmefra, er de ikke længere dækket af din forsikring. Er du kunde hos os og har udeboende børn over 18 år, får de 10 % rabat på YoungLiving-forsikringen.