Aktuelt

Situationer i både Japan og det sydlige Californien er ramt af naturkatastrofer

Japan’s største ø Honshu og hovedstaden Tokyo er ramt af Tyfonen Hagibis og efterfølgende jordskælv – og det sydlige Californien, herunder området omkring Los Angeles, er ramt kraftige naturbrande.

Hvis I ikke er taget afsted

Hvis du/I snart skal rejse de nævnte berørte områder, eller allerede er i området nu, så opfordrer vi til at man kontakter sin rejsearrangør for at høre hvordan man skal forholde sig.

Er I på destinationen?

Hvis du/I er i området nu, så opfordrer vi ligeledes til at man følger myndighedernes anvisninger og holder sig godt orienteret via nyhedsmedier. Ligeledes bør man tilmelde sig udenrigsministeriets danskerliste på UM.dk. 

Hvis du/I er påvirket af hændelserne og rejsearrangøren ikke kan hjælpe dig/jer, så dækker Tryg evakuering fra, eller afbestilling af rejser til, de berørte områder til og med fredag den 25. oktober 2019. Hvis du/I har oplevet hændelserne på nært hold og er berørt af situationen, dækker Tryg også psykologisk krisehjælp.  

Vi dækker hvis du har en aktiv rejseforsikring hos os. Ved afbestilling kræver det for eksempel at du har valgt afbestilling på din årsrejseforsikring eller du har en særskilt afbestillingsforsikring hos Tryg.