Er du ramt af stormskader? Se her, hvad du kan gøre – og anmeld skaderne til os:

Få hjælp her

Personforsikring - forsikring af hele dig

Nu kan du få den ulykkesforsikring, du kender – med meget mere hjælp og mange flere dækninger, fx fysiske behandlinger, tandforsikring og sundhedsforsikring.

Vælg først din alder - så kan du beregne din pris

Personforsikringen er en ulykkesforsikring, der dækker hele dig.

Vælger du fx Personforsikring Super, får du dækning for visse kritiske sygdomme, en tandforsikring, der også dækker almindelige tandbehandlinger og en sundhedsforsikring, så du kan få adgang til privathospital og hurtig hjælp, når du har brug for det.

Digitale muligheder: Online fysioterapi

Som alternativ til fysioterapi på klinik, kan du vælge online videokonsultationer med erfaren fysioterapeut, og få adgang til skræddersyet videoguidede øvelser via træningsapp.

Fordele ved Personforsikringen

Alle er velkomne

Du kan frit købe en personforsikring hos os, også hvis du er syg eller har et handicap. Vi dækker ikke tidligere skader og sygdomme – men vi dækker, hvis du får det værre på grund af en ulykke.

Farlig sport og MC er også dækket

Du er sikret, når du dyrker det, vi kalder farlig sport, fx springer i faldskærm. Det gælder både i Danmark og på rejser i hele verden i op til 12 måneder – så ha’ en god aktiv ferie. Du skal heller ikke betale ekstra, når du kører motorcykel - både i Danmark og i udlandet.

Tryg Pårørende

Hvis du bliver pårørende til en alvorligt syg, kan du få hjælp gennem Tryg Pårørende. Her får du støtte, rådgivning og mulighed for at købe ekstra hjælp og pleje i hjemmet.

Tryg Pårørende - hjælper dig, der hjælper en anden

Som noget nyt hjælper personforsikringen, hvis du bliver pårørende til en alvorligt syg. Med Tryg Pårørende får du støtte, rådgivning og mulighed for at købe ekstra hjælp og pleje i hjemmet.

Læs mere

Mest stillede spørgsmål

Hvad dækker en personforsikringen?

Personforsikringen er en ulykkesforsikring, der dækker hele dig. Det betyder at ulykkesforsikringen er en grunddækning i personforsikringen, og dækker derfor de økonomiske problemer, som en ulykke kan medføre. Med pakken Person Super er du også dækket ved tandbehandling, sygdom og sundhedsproblemer.

Hvad koster en personforsikring for studerende?

Personforsikring – Ung er til dig mellem 18 – 24 år, som ønsker at være dækket hele dig. Du kan få dækning for alvorlig sygdom, dækket dine tandlægeregninger – og du kan få en sundhedsforsikring med i pakken.

Beregn prisen online og  10 % rabat, når du køber en den hos os. Prisen beregnes individuelt og kan derfor variere alt efter, hvilke dækninger du ønsker og tilvælger.

Hvilke særlige fordele har personforsikringen?

Med en personforsikring får du dækningen Forhøjet erstatning, som sikrer dig en højere erstatning ved fx varigt mén på 30 % eller derover. Du får også en højere erstatning ved fx tab af syn og hørelse. Du er også dækket ved en strakserstatning, hvor du får udbetalt et engangsbeløb, hvis du ved en ulykke får knoglebrud eller fx skade i korsbånd eller akillessene

Er mit barn dækket af min personforsikring?

Du kan nemt tilkøbe en børneforsikring til dit barn. En børneforsikring hos Tryg samler tre forsikringer i én, og indeholder det vigtigste fra ulykkes-, sygdoms-, og sundhedsforsikringen i én samlet pakke. Dit barn er gratis dækket for ulykker det første leveår, og du får børneforsikringen til samme faste lave pris til dine børn mellem 1 og 18 år.

Hvad er forskellen på hel- og halvtidsulykkesforsikring?

Du kan frit vælge, om din forsikring skal dække hele døgnet eller i fritiden. Heltidsulykkesforsikringen dækker dele døgnet og derfor også hvis du får en arbejdsskade, mens fritidsulykkesforsikringen kun dækker i fritiden uden for arbejde.

Vi anbefaler altid en heltidsulykkesforsikring, dog kan det være fordelagtigt at vælge fritidsulykkesforsikringen, hvis du er dækket af en kollektiv ulykkesforsikring gennem din arbejdsplads. Vi vil altid anbefale, at du er opmærksom på, om forsikringssummen gennem din arbejdsplads, er mindre end hvis du tegner en heltidsulykkesforsikring.

Sådan fungerer personforsikringen

Alle de vigtigste dækninger uanset din alder

Du er vant til, at en ulykkesforsikring dækker, hvis du kommer til skade ved en ulykke, fx får ødelagt dine tænder. Ulykkesforsikringen kan være med til, at løse de økonomiske problemer, som ulykken kan medføre. Dette er nu grunddækningen i personforsikringen.

Hertil kan du vælge at udvide med sygdomsforsikring, tandforsikring og sundhedsforsikring, der tilsammen danner en hel forsikring af dig fra top til tå. 

Skal du have heltidsulykkesforsikring eller fritidsulykkesforsikring?

Du har mulighed for at vælge, om din forsikring skal dække hele døgnet eller i fritiden. Heltidsulykkesforsikringen dækker, hvis du får en arbejdsskade, mens fritidsulykkesforsikringen kun dækker i fritiden.

Du kan være dækket af en kollektiv ulykkesforsikring gennem din arbejdsplads, men der kan være en mindre forsikringssum, dvs. det beløb du højst kan få udbetalt i erstatning.

Du kan frit vælge, hvilken type ulykkesforsikring der passer bedst til dig, men vi anbefaler altid en heltidsulykkesforsikring. Ulykkesforsikringen hos os fungerer som et supplement til den forsikringssum, du vil kunne få udbetalt fra den kollektive ulykkesforsikring. 

Er dit barn dækket, hvis uheldet er ude? 

En børneforsikring hos os samler tre forsikringer i én, og indeholder det vigtigste fra ulykkes-, sygdoms-, og sundhedsforsikringen i én pakke. Dit barn er gratis dækket for ulykker det første leveår, og du får børneforsikringen til samme faste lave pris til dine børn mellem 1 og 18 år.

Indbo- og ulykkesforsikring til unge

Med YoungLiving-forsikringen samler vi alt det vigtigste fra indbo-, ulykkes-, og rejseforsikringerne i én samlet pakke til en fornuftig pris. Ungdomsforsikringen er til dig i alderen 18 til 34 år og sørger for, at du er godt dækket med de vigtigste forsikringer.

gravid kvinde sidder i sofa og holder om sin mave

Graviditetsforsikring med online jordemoder

Med graviditetsforsikringen får du fri adgang til en online jordemoder og adgang til en række videokurser fx om fødselsforberedelse.


Vælg mellem tre størrelser – Basis-pakken er gratis.

Læs mere