Sidst opdateret: d. 14. Oktober

Til dig med rejseforsikring hos Tryg 

Om coronavirus

Fra d. 15. oktober 2021 dækker rejseforsikringen som normalt, men husk fortsat at tjekke rejsevejledningen og rejsemålets indrejseregler.

Udenrigsministeriets rejsevejledninger normaliseres fra den 15. oktober 2021. Det betyder, at rejsevejledningerne ikke længere farvemarkeres efter COVID-19 situationen i landet, men efter de normale sikkerhedsfaktorer i landet – terror, krig, uro m.v.

Ændringen betyder, at din rejseforsikring dækker på normal vis som i tiden før corona.

Flere lande er fortsat ramt af COVID-19
Selvom rejsevejledningerne ikke længere tager højde for corona, skal man være opmærksom på, at flere lande/områder stadig er ramt af COVID-19 og restriktioner i større eller mindre grad.

Husk

  • At tjekke sikkerhedsniveauet på dit rejsemål i Udenrigsministeriets rejsevejledning
  • At tjekke rejsemålets indrejseregler og restriktioner på ambassadens hjemmeside
  • At orientere dig om COVID-19 situationen på din rejsedestination

Det er dit eget ansvar at holde dig opdateret om regler og rejserestriktioner. F.eks. dækker forsikringen ikke, hvis man bliver afvist af flyselskabet eller på rejsedestinationen, fordi krav om vaccination/COVID-19-test ikke er overholdt.

Følg myndighedernes retningslinjer
Vi anbefaler, at du altid overholder Udenrigsministeriets rejsevejledninger og myndighedernes retningslinjer.
Vær opmærksom på, at myndighederne kan fraråde alle rejser til et land/område, hvis der kommer en ny bekymrende variant af COVID-19 i omløb, ligesom Udenrigsministeriet kan fraråde udenlandsrejser af andre årsager.